Bærekraftige matsystemer for bekjempelse av sult
Tid og sted
Om arrangementet
Fredsprisen 2020 ble tildelt Verdens Matvareprogram, for deres innsats i kampen mot sult og arbeid for fred. Bærekraftsmål 2 er i fokus hos FN i 2021, med toppmøtet Food Systems Summit.
Nobels Fredssenter og UN Global Compact inviterer aktører innen mat, landbruk og fiskeri fra næringsliv, sivilsamfunn og offentlig sektor for å snakke om ulike aspekter ved arbeidet med bærekraftsmål 2, hva vi kan oppnå og hvilke mål vi bør ha i 2021.
Vi skal diskutere status, tiltak og gi inspirasjon til hvilken rolle aktørene kan ta i kampen mot sult og feilernæring.
Disse m.fl deltar:
Anne Poulsen – Nordisk direktør i Verdens Matvareprogram
Stig Traavik, Avdelingsdirektør ved avdeling for klima, energi og miljø, Norad
Olav Kjørven – Chief Strategic Officer EAT Foundation
Pablo Barrera Lopez, Executive Vice President Strategy and Communications, Yara International
Wenche Grønbrekk, Head of Sustainability and Risk, Cermaq. Styreleder UN Global Compact Norge
Kjersti Fløgstad – Direktør Nobels Fredssenter
Kim N. Gabrielli – Direktør i UN Global Compact Norge
Arrangementet er digitalt og gratis. Link til arrangementet kommer!