man. 11. jan. | https://www.facebook.com/events/39244137181

Bærekraftige matsystemer for bekjempelse av sult

For å kunne gi alle mat på en bærekraftig måte, må vi tenke nytt om måten vi dyrker, fordeler og bruker maten vår. I 2021 skjer det mye på feltet, og vi starter året med å spørre hvordan kan næringsliv, sivilsamfunn og offentlig sektor bidra. Digialt seminar: 12. januar kl 12:00-13:15
Registration is Closed

Tid og sted

11. jan., 01:15 CET
https://www.facebook.com/events/39244137181

Om arrangementet

Fredsprisen 2020 ble tildelt Verdens Matvareprogram, for deres innsats i kampen mot sult og arbeid for fred. Bærekraftsmål 2 er i fokus hos FN i 2021, med toppmøtet Food Systems Summit.

Nobels Fredssenter og UN Global Compact inviterer aktører innen mat, landbruk og fiskeri fra næringsliv, sivilsamfunn og offentlig sektor for å snakke om ulike aspekter ved arbeidet med bærekraftsmål 2, hva vi kan oppnå og hvilke mål vi bør ha i 2021.

Vi skal diskutere status, tiltak og gi inspirasjon til hvilken rolle aktørene kan ta i kampen mot sult og feilernæring.

Disse m.fl deltar:

Anne Poulsen – Nordisk direktør i Verdens Matvareprogram

Stig Traavik, Avdelingsdirektør ved avdeling for klima, energi og miljø, Norad

Olav Kjørven – Chief Strategic Officer EAT Foundation

Pablo Barrera Lopez, Executive Vice President Strategy and Communications, Yara International

Wenche Grønbrekk, Head of Sustainability and Risk, Cermaq. Styreleder UN Global Compact Norge

Kjersti Fløgstad – Direktør Nobels Fredssenter

Kim N. Gabrielli – Direktør i UN Global Compact Norge

Arrangementet er digitalt og gratis. Link til arrangementet kommer!

Registration is Closed

Dele dette arrangementet

+47 95 22 37 55

Drengsrudhagen 6

Asker, 1385

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by MS Donna AS